Våre hovedsponsorer

Nordisk Film

Nordisk Film er en nordisk underholdningsvirksomhet og en del av Egmont. Nordisk Film utvikler, produserer og markedsfører film og TV-serier i Norden og driver kinoer i Danmark og Norge. Nordisk Film markedsfører og selger dessuten PlayStation-produkter på tvers av Norden.

http://www.nordiskfilm.no/

P4

P4 Lyden av Norge, er landets største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over 2,3 mill. ukentlige lyttere. Kanalen kan lyttes til via de riksdekkende FM- og DAB-nettene, på digital-TV, internett eller via mobilapper.

P4 Radio hele Norge, har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionskontorer i Oslo, Bergen og Tromsø. P4-gruppens øvrige kanaler består av P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro. P4-gruppen er heleid av Modern Times Group.

Ansvarlig redaktør: Trygve Rønningen

http://www.p4.no/

Making Waves

Making Waves er eksperter på digital tjenesteutvikling og innovasjon. Hos oss finner du rådgivning, design, teknologi, innholdsproduksjon og drift under samme tak. Making Waves er en digital innovasjonspartner for mange av Nordens største merkevarer og offentlige virksomheter.

http://www.makingwaves.no

BI Handelshøyskolen

Våre samarbeidspartnere