Daglig leder

Hei og velkommen til MFO!

MFO har lagt bak seg noen spennende år og vi gleder oss veldig til fortsettelsen! Vi vokser raskt og ønsker stadig nye medlemmer velkommen. På litt over et år har vi tredoblet medlemstallene og vi har jobbet  mye med innholdet og tilbudet vårt. MFO har kontorer på MESH i Oslo. Her sitter vi i et inspirerende miljø, sammen med snart 800 gründere. Foreningen er kanskje over 100 år gammel, men både styret og våre medlemmer er representert av moderne, engasjerte og stolte markedførere som drives av innovative ideer og ny kunnskap! I en bransje som beveger seg i en enorm fart, er det akkurat dette vi i MFO skal levere til våre medlemmer – relevant kunnskap og inspirasjon.

Som daglig leder er mitt mål å ivareta MFO sine flotte grunnverdier. Men 100 år gir også en god plattform for videreutvikling, fornying og endringer. Jeg vil gjøre oss enda bedre på de tingene som er viktig – å gi våre medlemmer relevant og godt innhold, skape engasjement og inspirere folk i en travel hverdag. Sammen med styret, er jeg nå i gang med å utvide tilbudet vårt. Vårt mål er å tilby et vidt spekter av faglig innhold til deg som jobber innenfor markedsføring og kommunikasjon. Vi ønsker å gi deg noe håndfast som du kan ta med deg inn i arbeidslivet og plante ideer som kan gjøre en forskjell for din organisasjon. Ikke minst ønsker vi å fortsette å fungere som en møteplass hvor folk kan dele erfaringer, bygge nettverk og inspirere hverandre.

Jeg ønsker meg en tett dialog, både med medlemmer, potensielle medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer. Derfor så vil jeg gjerne oppfordre dere til å ta kontakt med meg. Dersom dere har spørsmål, vil lufte ideer, er interessert i å bli medlem, eller har lyst til å komme inn som sponsor av foreningen, så vil jeg gjerne snakke med deg.

Vi i MFO ser frem til et spennende markedsføringsår med dere! Vi sees på neste frokostmøte.

Vennlig hilsen,
Anna Hvinden
Daglig leder, Markedsføringsforeningen i Oslo