Om MFO

Kontakt oss

Trenger du svar på noe? Ta kontakt med daglig leder Anna Hvinden, eller bruk vårt kontaktskjema under. Vi svarer deg så fort som mulig.

Vi ønsker å motta alle faktura og mottar også spørsmål og henvendelser om faktura til faktura@mfo.no.

MFO inviterer deg til faglig og personlig utvikling.

Markedsføringsforeningen i Oslo er en møteplass for folk innen markedsføring, salg og kommunikasjon. Foreningen har i dag over 3000 medlemmer. Vår viktigste aktivitet er å arrangere faglig relevante frokostmøter av høy kvalitet. Da inviterer vi spennende og inspirerende foredragsholdere fra inn- og utland, som deler sin erfaring innen alt som har med markedsføring, salg og kommunikasjon å gjøre. Våre frokostmøter er veldige populære, og er også en arena for MFOs medlemmer til å knytte relasjoner og bygge nettverk.  MFO er en lokalforening til Norges Markedsforbund.

Markedsføringsforeningen i Oslo var i 2015 inne i sitt hundrede år, og har gleden av å presentere et nytt semester med inspirerende og engasjerende frokostmøter og foredragsholdere av ypperste kvalitet på Vika Kino.
I tillegg utvider vi tilbudet vårt, og inviterer til kurs og seminarer. Sett av en fredag hver måned til en time med inspirasjon og faglig påfyll i hverdagen, meld deg på et kurs, og ta gjerne med en kollega.
Vi gleder oss til å se deg. Har du innspill til temaer og eller andre gode råd, send oss gjerne en mail på info@mfo.no.

Inspirerende

MFO skal inspirere medlemmene til å utvikle nye tenkemåter og alternativ problemløsning.

Relevant

Møteplassene skal oppleves som relevante for deltakerne og tilføre medlemmene en nytteverdi med utgangspunkt i egen arbeidssituasjon og endringer i markedet.

Engasjerende

MFO skal engasjere ved å ha tidsaktuelle temaer tilpasset medlemmene. Målet er at medlemmene selv skal igangsette egne prosjekter og tørre å tenke annerledes på utfordringer i sitt daglige arbeid.