Om MFO

Kontakt oss

Trenger du svar på noe? Ta kontakt med daglig leder Anna Hvinden, eller bruk vårt kontaktskjema under. Vi svarer deg så fort som mulig.

Vi ønsker å motta alle faktura og mottar også spørsmål og henvendelser om faktura til faktura@mfo.no.

MFO inviterer deg til faglig og personlig utvikling.

Markedsføringsforeningen i Oslo er en møteplass for folk innen markedsføring, salg og kommunikasjon. Foreningen har i dag rundt 1500 medlemmer. Vår viktigste aktivitet er å arrangere faglig relevante frokostmøter av høy kvalitet. Da inviterer vi spennende og inspirerende foredragsholdere fra inn- og utland, som deler sin erfaring innen alt som har med markedsføring, salg og kommunikasjon å gjøre. Våre frokostmøter er veldige populære, og er også en arena for MFOs medlemmer til å knytte relasjoner og bygge nettverk. De siste semestrene har vi blant andre hatt besøk av Hans Geelmuyden, Arne Hjeltnes, Aina Lemoen Lunde, Christian Brosstad, Ingebrigt Steen Jensen, Ida Aalen og Sondre Gravir. MFO er en lokalforening til Norges Markedsforbund.

Markedsføringsforeningen i Oslo var i 2015 inne i sitt hundrede år, og har gleden av å presentere et nytt semester med inspirerende og engasjerende frokostmøter og foredragsholdere av ypperste kvalitet på Kino Victoria.
I tillegg utvider vi tilbudet vårt, og inviterer til kurs og seminarer. Sett av en fredag hver måned til en time med inspirasjon og faglig påfyll i hverdagen, meld deg på et kurs, og ta gjerne med en kollega.
Vi gleder oss til å se deg. Har du innspill til temaer og eller andre gode råd, send oss gjerne en mail på info@mfo.no.

Inspirerende

MFO skal inspirere medlemmene til å utvikle nye tenkemåter og alternativ problemløsning.

Relevant

Møteplassene skal oppleves som relevante for deltakerne og tilføre medlemmene en nytteverdi med utgangspunkt i egen arbeidssituasjon og endringer i markedet.

Engasjerende

MFO skal engasjere ved å ha tidsaktuelle temaer tilpasset medlemmene. Målet er at medlemmene selv skal igangsette egne prosjekter og tørre å tenke annerledes på utfordringer i sitt daglige arbeid.