Slik lykkes du med Facebook video og Instagram som kanal!

fre 13 oktober kl. 8:30

Når vi vet at mer enn 90 % av alt videoinnhold på Facebook blir konsumert på mobil, så bør dette legge sterke føringer for innholdsproduksjon. Vet du hvilke formater som «spiller» best? Har du laget flotte innlegg på Facebook og Instagram og ikke fått økt salg eller flere kunder? Vet du hvilke unike muligheter som finnes for målretting? Hvis ikke bør du komme på dette frokostseminaret. MFO har utfordret performance byrået OMG til å få noen av sine dyktigste rådgivere innenfor sosiale medier til å dele sine beste tips og erfaringer innenfor video på Facebook og bruk av Instagram som kanal. Dette må du få med deg!

Disse kommer
OMG har bred kompetanse på CRM, søkemotorer og sosiale medier. De jobber i digitale kanaler, det har størst målbarhet, gir størst effekt og størst avkastning. Verktøyene som brukes utfyller hverandre og bygger kommunikasjon slik det aldri er blitt gjort før.

Matilde Brandt: Instagram for bedrift – opp og frem med enkle grep
Instagram kan fort bli en hodepine for mange bedrifter. «Må vi være der også?» Mange bedrifter har ikke enda tatt kanalen i bruk. Nå har det kommet en rekke nye muligheter på Instagram Matilde vil vise hva som skal til for å få mest mulig ut av kanalen. Matilde er Rådgiver i OMG, hun hjelper bedrifter å lykkes med sin digitale strategi, ikke minst på Instagram. Selv har hun så langt lagt ut 2558 bilder på Instagram på sin egen profil, dette har gitt henne nesten 250 000 følgere. Det hun har lært på veien deler hun med oss.

Kristian Mehlum Lie: Slik optimaliserer du video på Facebook
Hvordan kan du sørge for at du treffer den målgruppen du vil med dine videoer på Facebook? Hvilke formater bør du bruke? Er dette du enkelt kan fikse seg?  Kristian Mehlum Lie er seniorrådgiver i OMG og bruker mye av tiden på å servere innhold til utvalgte målgrupper i sosiale medier. Han vil gi noen tips til hvordan du kan optimalisere uttaket av film på Facebook.