Podcast – Merkevaren rett i øret!

fre 14 juni kl. 8:30

Podcast, streaming og stemmeassistenter har gitt lyd en ny vår. Lyd er et ekstremt kraftfullt virkemiddel, men hvordan skal vi lykkes med lydreklame 2.0? Podcast-markedet er i sterk vekst og store internasjonale aktører gjør for alvor sitt inntog i Norge. Lina Tandberg – Forretningsutvikler for Lyd og Podcast i Schibsted gir dere en kjapp innføring i podcastens historie og de kommersielle mulighetene som finnes.

I tillegg blir du bedre kjent med både nye og kjente podcast-profiler fra VG og Aftenposten. Den 14. juni stiller Lina sammen med disse:

Kristine Ullebø er en norsk influencer som er høyaktuell med en splitter ny podcast «Karrierepodden». I denne podcasten intervjuer hun politikere, samfunnsdebattanter, kjendiser og andre influencere om karriere, motgang og suksess.

Politisk redaktør Trine Eilertsen, fra den velrennomerte podcasten Aftenpodden er å regne som en veteran i podcast-verden. Siden 2015 har hun og politisk redaksjon i Aftenposten levert sylskarpe politiske analyser i et lettfordøyelig lydformat.

Hele Norges Mads Hansen har ikke bare en Spellemannspris på peishylla; han har også en ny podcast «Topp 3» sammen med Erik Solbakken.

Ikke gå glipp av siste MFO frokostmøte før sommeren, den 14. juni på Vika Kino! Det blir overraskelser og summer vibes!