Fullbooket! MFO Kurs: Kreativ innholdsproduksjon på Facebook/Instagram

ons 5 september kl. 11:00

Dette kurset er nå dessverre fullbooket.

Hva handler kurset om?
For å få oppmerksomhet i sosiale medier er det viktig å lage godt innhold som betyr noe folk. Du må være en god innholdsprodusent. Dette er derfor et praktisk kurs der du lærer hvordan du ved enkle triks kan lage godt innhold til både Facebook og Instagram slik at du skinner gjennom støyen i sosiale medier. Du vil lære mer om de ulike mulighetene som finnes, få oversikt over hva som fungerer og hva som ikke fungerer, samt konkrete verktøy slik at du kan starte allerede dagen etter med en forfrisket innholdstrategi. Og det beste av alt; alle eksempler og råd er basert på bedriftene og bransjene som er representert i salen. Du får også med deg 
kursbevis og prestasjonen, som du kan bruke når du skal fortsette det gode arbeidet i din bedrift.

Hvem passer kurset for?
Dette kurset passer for deg som har jobbet med innhold på sosiale medier, eller som akkurat har startet og til nå lest mye om tematikken, men som vil bedre i både din teoretiske og praktiske kunnskap. Det er en stor fordel at du kan praktisk jobbe med Facebook- og Instagram-profilene etter kurset, altså har tilgang/eller innflytelse til fremtidig innhold.

Hvordan er kurset lagt opp?
Kurset er todelt.

Del 1: Muligheter og Planlegging
Første del tar for seg hvilke muligheter som finnes på Facebook og Instagram, hvordan man kan lage innhold som fungerer, samt eksempler og case på hva som fungerer og ikke fungerer. Deretter tar vi for oss innholdspillarer, innholdsplaner og selve innholdet som skal lages hvor du gjennom praktiske oppgaver kan utvikle din egen profil, eller fiktivt case om du heller vil det.

– Lunsj 30 min –

Del 2: Foto og Video
Andre del handler om foto og video hvor du får nyttige tips til hvordan du kan ta gode bilder og lage korte videosnutter til sosiale medier. Det blir også en gjennomgang av nyttige verktøy som gjør deg til en god innholdprodusent, før vi avslutter med en fotodel, som også tar for seg enkel redigering.

Dere må alle ta med dere følgende til kurset:
– Egen laptop med lader
– Admin-tilgang til Facebook-side og/eller Instagram

Kurset blir holdt av Tone Angsund, Head of LIVE og Thea Helgeland, Digital Executive, fra McCann.

Velkommen!

Dette kurset er nå dessverre fullbooket.