MFO Kurs – Hvordan lykkes med Youtube og video i din mediamiks?

ons 30 november kl.

PROGRAM
Youtube – en innføring og et innblikk i fremtiden.
Hva er en kanal? Hva er en abonnent? Hvordan ser brukeratferden ut på YouTube og andre online video plattformer?
Hva er det store skillet mellom streamet videoinnhold og kringkastet videoinnhold
Annonsering vs. å jobbe med influencers vs. å gjøre alt selv, som i satse på egen kanal og eget innhold? Fordeler og ulemper
Fremgangsfaktorer og fallgruver
Caser fra både Norge og Sverige

OM KURSET
Vi skal gå gjennom alt fra hvordan man kjøper seg rask og effektiv rekkevidde, til å bygge så interessant innhold at kanalen din og budskapet ditt sprer seg selv. Du får kunnskap og praktisk kompetanse i hvordan man håndterer plattformen og hvilke type KPIer du skal vurdere din innsats på.

Dette kurset kommer til å gi deg som kursdeltager et innblikk i YouTubes univers: den tekniske plattformen, den nye forbrukeratferden, community, verktøy og fremtidige muligheter. YouTube er i dag verdens største videoplatform og enkelte individers kanaler har større rekkevidde enn hva norske playkanaler har tilsammen. Hakk i hel kommer Snapchat og ikke minst Facebook; som også står for Instagram som nylig lanserte en sterk utfordrer til Snapchat. Hva er likhetstrekkene og forskjellene mellom alle disse plattformene?

HVEM PASSER KURSET FOR?
Kurset vender seg til deg som vil kommunisere for en merkevare, produkt eller idé, på en langsiktig og engasjerende måte, både gjennom egne plattformer som merkevare eller via interaksjon med din målgruppe. Målet er at du etter kurset kommer til å kjenne deg sikker i din rolle som kommunikatør og/eller oppdragsgiver for denne plattformen. Du trenger ikke ha jobbet med YouTube, Facebook video, Instagram el.l tidligere. På dette kurset vil du kunne ta med deg nok informasjon, kunnskap og inspirasjon til å forstå hvorfor det er viktig å ha med online video i sin strategi, og hva som er de neste stegene for å få det til.

KURSHOLDERE

Helle Aakesen, Partner Manager og talentspeider i United Screens, Nordens største MCN og multiplatform nettverk. I sitt arbeid har Helle jobbet med mange av landets største YouTubere, musikkartister, plateselskap og annonsører i utvikling av deres kanaler og strategi, i tillegg til å utvikle kampanjer som kobler influencere og annonsører som Telenor, Mondelez, Libresse, 20th Century Fox i samarbeid.

Johan Hedberg er kjent fra Matgeek.se. I løpet av kort tid har han opparbeidet seg til å bli en av Sverige og Nordens største YouTubestjerner. Med sine nesten 130K abonnenter, når han ut til over 2,8 millioner seere hver måned på kanalen sin med fokus på mat, matlaging og et skråblikk på matindustrien. Nylig satt han ny Guinness rekord i Barbeque, og hele seansen (ja, hele) ble livestreamet på kanalen hans for alle fans å se. Johan har i tillegg lang fartstid i PR-bransjen og erfaring som markedssjef noe som gjør hans erfaring som kreatør og innsikt i annonsørsamarbeid ekstra interessant.

ANNEN PRAKTISK INFO: 

Kurset varer fra klokken 11.00 – 15.00
Det vil bli servert lunsj
Du vil motta handout etter kurset er gjennomført
Faktura vil bli tilsendt kort tid etter påmelding

NB! PÅMELDING TIL DETTE KURSET ER BINDENE