MFO Gatelangs: et seminar til fots!

tor 5 september kl. 15:00

Boards, plakater og bysykler. Reklamen treffer deg overalt. Men stopper du som forbruker noen gang opp og tenker over det du blir eksponert for? Eller har du som annonsør faktisk gått i kundens sko når du bruker utendørs i markedsføringsmiksen? Nå får du endelig sjansen. Vi har gleden av å presentere et helt nytt konsept;
MFO Gatelangs – et seminar til fots.

På MFO’s første Gatelangs inviterer Clear Channel deg med på å lære alt om utendørs markedsføring og hvordan det påvirker oss. Hva skjer med underbevisstheten vår når vi eksponeres for ulike budskap? Hvilke muligheter finnes det og hva er anbefalingene for markedsføreren? Hva er historien til reklame i sentrum og hva blir fremtiden?

Vi starter kl. 15:00 på MESH hvor Ipsos gir oss litt innsikt, analyser og atferdspsykologi før vi blir guidet av Clear Channel igjennom ulike stopp i sentrum. Arrangementet avsluttes kl 17:00 med litt mat, noe godt i glasset og mingling.

MFO Gatelangs passer for deg som har eller ønsker å annonsere utendørs og deg som er nysgjerrig på forbrukeradferd og markedsføring generelt.

NB: Kun 25 plasser tilgjengelig. Påmelding for ikke-medlemmer er bindende.