Ikke skyt i blinde! Hvordan treffe målgruppen med riktig budskap til riktig tid?

fre 12 oktober kl. 8:30

“Riktig budskap til riktig målgruppe til riktig tid” er lettere sagt enn gjort. For hva skjer når du skal nå ut til eksisterende kunder og nye kunder, fokusere på konvertering og trafikk og bygge merkevare? Det blir krøll og du styrer kampanjene dine som en jeger som skyter spurv med hagle. Du gjør det vanskelig for deg selv. Vi har derfor invitert tre kloke karer til å hjelpe deg å treffe blink.

Alle markedsføreres våte drøm er å treffe med budskapet og oppnå både relevant trafikk, konvertere trafikken til salg og få kunder til å handle igjen og igjen fordi de simpelthen ELSKER merkevaren din. I virkeligheten er det ikke så enkelt. Mange mister fokus, mangler et bevisst valg rundt funksjonelle vs. emosjonelle budskap og bruker feil datagrunnlag for beslutningene de tar. Derfor dedikerer vi et frokostmøte til tematikken konsistent og treffende markedsføring.

I dette foredraget får du møte en strateg, en kreatør og en analytiker. Foredragsholdere er: Svein Larsen og Aris Theophilakis fra Futatsu Industries og Henning Tunsli fra Penetrace. De vil gi deg konkrete eksempler på hvordan man kan ta i bruk digitale sannhetsdata i ulike deler av kundereisen, forklare hvordan man optimaliserer budskap til kortsiktige og langsiktige målsetninger for merkevaren, samt gå dypere inn i den teknologiske materien ved å vise hvordan du kan ta i bruk helt ny teknologi som maskinlæring for å få rask, faktabasert og matnyttig kunnskap om hva som driver salg på kort sikt og bygger merkevare på lang sikt.

Om foredragsholderne:

Svein Larsen er strategisk rådgiver og partner i samme byrå, med bred erfaring innen merkevarestrategi, reklame og media. Svein er også forfatter av boken «Medieplanlegging» og har blitt tildelt Mediaforums Hederspris 2015 og ANFO Effekts hederspris i 2017.

Aris Theophilakis er gründer av og daglig leder i Futatsu Industries. Med bakgrunn fra AD, tekst og som kreativ leder har Aris vunnet en rekket internasjonale kreative priser.

Henning Tunsli er Administrerende Direktør i Penetrace. Han har arbeidet som rådgiver innen markedsstrategi og innovasjonsmetodikk i 15 år før han startet Penetrace i 2005. Nå jobber han med å innføre AI og maskinlæring for å redusere tykkelsen av tåken og frustrasjon i markedsføringsavdelinger i det ganske land.