Neste frokostmøter

Hvordan bygge merkevare i E-sport-universet!

E-sport vokser. Ikke bare som hobby for de unge, men også som en kommersiell arena for merkevarer. Men hvordan navigerer man best mulig i dette universet med både stor og liten annonsør-pengesekk?

Kurs og andre arrangementer

Utsatt inntil videre! MFO CASE 2020

Tidligere arrangementer

 • Utsatt inntil videre! MFO CASE 2020

  Det er med tungt hjerte at vi i MFO må utsette torsdagens arrangement.

  MFO Case er et av årets desiderte høydepunkt for oss i MFO. Vi digger å samle dyktige markedsførere, bli inspirert av det gode arbeidet til hverandre, og ikke minst hylle en verdig vinner av Årets Markedsfører.

  Som dere sikkert forstår er dette en ny situasjon for oss. Vi må derfor bruke noe tid på å få summet oss og få oversikt over hva dette betyr for både oss som arrangør, men også hva det betyr for våre leverandører, samarbeidspartnere og andre bidragsytere. Vi kommer derfor tilbake til alle påmeldte med ytterligere informasjon.

  Eventuelle spørsmål kan rettes til: info@mfo.no

 • Digitalt innhold: Måling av effekt!

  Etterspørselen etter målinger som dokumenterer effekt er sterkt økende – og ikke uten grunn: Avkastning på investeringer og innsikt i hvordan ulike aktiviteter leverer er helt essensielt i en markedsførers hverdag. Derfor har vi invitert Norstat og VG partnerstudio til oss fredag 14. februar.

 • MFO Bransjepuls: Markedsføringsåret 2020

  Kickstart året med oss på MESH og bli med når kloke hoder fra bransjen jakter svarene på de viktigste spørsmålene vi som markedsførere sitter med!

  I panelet får du deler av juryen som skal kåre Årets Markedsfører 2019. Til å lede oss gjennom ettermiddagen kommer tech – entusiast Eirik Norman Hansen – en av bransjens største ledestjerner. Sammen med Eirik og panelet, skal vi sørge for at du går inn i markedsføringsåret 2020 litt klokere!

 • Facing the future: Forbrukertrender 2020

  Den beste måten å kickstarte det nye året på! For fjerde år på rad inviterer vi TrendWatching til Oslo! Head of Premium Content, Victoria Loomes skal i år som i fjor gi deg forbrukertrendene som vil inspirere deg og din merkevare i 2020 og årene fremover!

 • Tidlig på’n med Harald Rønneberg!

  Oslos markedsførere har lagt atter et år bak seg, med sine oppturer og nedturer. Hvordan har det egentlig gått? Hvem har seiret, hvem har gått på trynet og hva har vi egentlig lært?

  Sammen med PLAN-B arrangerer MFO sitt aller første Talkshow på Klingenberg Kino. I jungelen av pixler, algoritmer og data skal vi prøve å ha en ærlig samtale om bransjen vår. Vi får besøk av bransjetopper, byråer og ikke minst et lite arsenal av PLAN-B sine egne profiler. Sammen skal vi oppsummere, rise, rose og reflektere.

 • MFO Sessions (Utsolgt)

  Vi har gleden av å lansere vårt nyeste konsept: MFO Sessions! Høsten 2019 har vi hentet inn 4 rådyktige fagfolk som skal lede 4 eksklusive samlinger her på MESH. I grupper på kun 20 personer skal vi jobbe oss gjennom de 4 grunnpilarene for effektiv markedsføring! Vi skal se på hvordan vi: henter innsikt, omsetter den, planlegger uttak og måler effekten av tiltakene vi har gjort! Samlingene skal gi deltakerne faglig input og en arena for å diskutere, sparre og lære og kanskje viktigst av alt: få trene med egne merkevarer!

 • Workshop: Programmatisk i praksis – slik jobber du!

  Det spås at programmatiske mediekjøp kommer bli den dominerende måten å kjøpe annonsering på tvers av digitale flater i fremtiden. Og i følge våre foredragsholdere trenger programmatisk annonsering verken å være vanskelig, skummelt eller krevende.

  I denne workshopen lager hver enkelt deltager en egen programmatisk kampanjestrategi og testkampanjer, hvor vi jobber med å optimalisere og se hvilke kampanjer som funker best. Målet for dagen er å gå derfra med en god forståelse av programmatisk mediekjøp, slik at du selv kan jobbe med dette inhouse eller kommunisere bedre med ditt mediebyrå rundt dette.

 • Effektiv med programmatisk: Dette må du kunne i 2020

  Det spås at programmatiske mediekjøp kommer bli den dominerende måten å kjøpe annonsering på tvers av digitale flater i fremtiden. Og i følge våre foredragsholdere denne morgenen, trenger programmatisk annonsering hverken å være vanskelig, skummelt eller krevende.

  Synes du programmatisk fortsatt er vanskelig å forstå? Da burde du få med deg dette frokostmøtet som gir deg forståelse av hvordan det henger sammen og fungerer i praksis!

 • Markedsføringsloven: Do’s and Don’ts

  Hvordan skal innhold i samarbeid med influencere merkes, hvem sine bilder kan du bruke i dine sosiale medier, og hvordan var disse konkurransereglene igjen? Dette og mer skal du få svar på om du kommer på frokostmøtet vårt Markedsføringsloven: Do’s and Don’ts den 8. november på Vika kino!

 • Reklame + underholdning = sant

  Merkevarer må lage innhold som engasjerer, i de kanalene der forbrukeren allerede bruker mye tid, opparbeide både tillit og skape relevans og i stadig økende grad: vise samfunnsengasjement. Og sist men ikke minst, det må være ærlig og ekte. Klarer du denne miksen, vinner du  forbrukernes gunst! REMA 1000 er en av vinnerne som har mikset riktig og på dette frokostmøtet skal de sammen med byråene SplayOne og TryOpt fortelle deg hvordan de jobber med underholdning som reklame!

   

 • The adaptive decision maker

  Med digitale fremskritt følger mange muligheter, men også en rekke utfordringer for oss som jobber med markedsføring. På den ene siden er det lettere enn noen gang å målrette markedsføringen sin men samtidig har forbrukerne aldri hatt større kontroll på hva de ønsker å ignorere.  For å forstå hvordan vi skal få fatt i oppmerksomheten og skape engasjement trenger vi å bli smartere; vi må forstå hvordan hjernen fungerer!

 • MFO Gatelangs: et seminar til fots! (Utsolgt)

  Boards, plakater og bysykler. Reklamen treffer deg overalt. Men stopper du som forbruker noen gang opp og tenker over det du blir eksponert for? Eller har du som annonsør faktisk gått i kundens sko når du bruker utendørs i markedsføringsmiksen? Nå får du endelig sjansen. Vi har gleden av å presentere et helt nytt konsept; MFO Gatelangs – et seminar til fots.

 • MFO Kanalbattle – Hvem skal få penga våre i 2020?

  På MFO Kanalbattle inviterer vi 10 utvalgte talspersoner fra de viktigste kanalene i Norge blir utfordret til å svare på det alle markedsførere lurer på; «Hvorfor skal vi bruke penga våre på deg i 2020?»

 • Podcast – Merkevaren rett i øret!

  Podcast, streaming og stemmeassistenter har gitt lyd en ny vår. Lyd er et ekstremt kraftfullt virkemiddel, men hvordan skal vi lykkes med lydreklame 2.0? Podcast-markedet er i sterk vekst og store internasjonale aktører gjør for alvor sitt inntog i Norge. Lina Tandberg – Forretningsutvikler for Lyd og Podcast i Schibsted gir dere en kjapp innføring i podcastens historie og de kommersielle mulighetene som finnes.

  I tillegg blir du bedre kjent med både nye og kjente podcast-profiler fra VG og Aftenposten. Den 14. juni stiller Lina sammen med Kristine Ullebø, TrineEilertsen og Mads Hansen. Det blir overraskelser og summer vibes! Vi sees!

 • Tre forskningstrender: Viral Marketing // Når kundene logger av mobilen // Multisensory Brand Experience

  Handelshøyskolen BI serverer oss en troika av det mest spennende fra forskningsfronten innen markedsføring.

  På dette frokostmøtet serverer Institutt for Markedsføring ved Handelshøyskolen BI oss tre lynkjappe foredrag a 15 minutter, om noen av de mest spennende temaene fra skolebenken i Nydalen.

 • Slik lykkes du med Content Marketing 

  Det har aldri vært enklere å lage innhold og publisere det, samtidig har det aldri vært vanskeligere å trenge igjennom støyen. Hvilke historier er det som bryter lydmuren? Hvordan kan du få mest mulig ut av innholdet ditt? Og hvorfor holder det ikke å bare poste i én kanal? Geelmuyden Kiese har utviklet en arbeidsmetodikk for innholdsmarkedsføring, for å sikre mest mulig effekt. Denne måten å jobbe på, har ført til internasjonal oppmerksomhet (GK gikk til topps i VM i content marketing i 2017 og 2018). På dette frokostmøtet deler vi erfaring fra noen av vinnercasene, samt går igjennom arbeidsmetodikken.

 • Utsolgt! MFO Kurs – Effektiv markedsføring på LinkedIn: Dette må du kunne i 2019

  LinkedIn er verdens største profesjonelle nettverk med nå 600 millioner medlemmer. I Norge er vi 2 millioner medlemmer og vokser i snitt med 800 nye medlemmer hver dag. LinkedIn er en viktig innholdskanal der medlemmene ønsker å finne relevant informasjon og for å lære mer. Denne konsumeringen skaper også en del muligheter for norske annonsører. Hvordan kan norske bedrifter optimalisere sin tilstedeværelse gjennom B2B markedsføring?

 • MFO CASE 2019 – Markedsføring på sitt beste!

  For tredje år på rad arrangerer vi MFO CASE! Og denne gangen samler vi alle Oslo-markedsførere til fag og fest på Latter i Oslo, med bedre program enn noensinne!

  Vi får besøk av Isabella Lövengrip, Rema 1000, Coca Cola, Sbanken, Kondomeriet, The Human Aspect,  Chooose, Flykninghjelpen, VG/Peil og alle de nominerte til Årets Markedsfører 2018!

   

 • B2B på LinkedIn: 3 effektive grep

  Med over 600 millioner brukere er LinkedIn en åpenbar plattform for norske merker som jobber B2B. Hvordan jobber de beste for å bygge konkurransefordeler, merkevare og salg?

  Mange tror B2B-kommunikasjon på LinkedIn er plankekjøring, men erfaringene viser at mange baserer taktikkene på overhypede og direkte feil råd. Bli med når vi får høre direkte fra de som sitter tettest på det som fungerer – Tina og Sam fra LinkedIn Norge og UK.

 • (Utgått event) Facing the future: Forbrukertrender 2019

  Få en pangstart på det nye året! For tredje år på rad inviterer vi TrendWatching til Oslo og denne gangen sender de Head of Premium Content, Victoria Loomes.  Hun gir deg forbrukertrendene som vil inspirere deg og din merkevare i 2019 og årene fremover. Dette foredraget tar for seg funnene fra Trendwatchings rapport for 2019 og kommer til å vise deg hvilken retning forbrukerens forventninger går. Samtidig får du vite hvordan du kan holde deg et skritt foran ved å lære av de beste på innovasjon over hele verden.

 • (Utgått event) MFO Bransjepuls: Markedsføreren i 2019

  Lettbeint paneldebatt for alle markedsførere  + Årets første mingling i baren

  MFO gjentar suksessen og kickstarter 2019 med å stille to evigunge spørsmål: Hvordan skal du bruke penga i 2019, og hvilken kompetanse må du ha på plass?

  Sammen med spennende stemmer fra bransjen og markedsførere i salen jakter vi de gode svarene. Til å lede oss gjennom ettermiddagen har vi fått fantastiske Maren Aas Nakken! Hun er Chief Commercial Officer i Splay Networks og tidligere markedssjef i Godt Levert. 

 • Dette eventet var i 2018! Årets avslutning holdes på Klingenberg Kino den 13. desember!

  Vi gjentar suksessen og avslutter MFO-året med Harm og Hegseth! Bak alle gode og mindre gode krumspring i bransjen vår, står markedsføreren. Og selvom vi markedsførere vet alt best selv, bør vi også tørre å se oss selv fra andres ståsted, selv om det kan svi litt.

  På vårt siste frokostmøte før jul gir vi deg derfor en humoristisk markedsføringskavalkade med et veldig skrått skråblikk.

 • MFO Toolbox – Verktøyene som hjelper med din B2B-markedsføring

  Dette er frokostmøtet for deg som trenger inspirasjon for å jobbe strategisk og effektiv med din B2B markedsføring. Gjennom gode caser kommer vi til å dekke temaer fra overordnet strategi og rammeverk til systematisk bruk og konkrete tips som du kan ta med deg tilbake på kontoret. Vi vil inspirere deg til å jobbe målrettet med din B2B-markedsføring som gir cash i kassa.

  Vi har samlet sammen tre smarte hoder, som har knukket B2B-koden og som vil dele sin kunnskap og erfaring, slik at du også kan rocke din B2B-markedsføring.

 • Kunsten å treffe kidsa! Kantar Media // NRK P3

  SKAM. Lovleg. Blank. 17. Hvis du skammer deg over at du er helt blank og assosierer 17 mer med middagstid, da er dette frokostmøtet noe for deg.

  Vi skal snakke om “Kidsa”. Aka millennials og post-millennials. De sagnomsuste unge som mange av oss prøver så desperat å nå med vår markedsføring, men så blir det bare ikke “kult” nok. Og nei, dette blir ikke nok et frokostmøte hvor vi voksne snakker om det vi tror er riktig. Vi skal snakke om det som faktisk har fungert og gi deg tallenes tale på hvor kidsa er akkurat nå.

 • Slik blir du rå på Snapchat-markedsføring

  Hvordan jobber du godt med Snapchat som markedsføringskanal? På dette kurset lærer du om kanalens målgruppe og hvilke annonseløsnigner som finnes. Du får en grundig innføring i Snapchat Ads Manager og skal sammen med kursholdere Steffen Rabben og Per Christian Teslo, skape din egen linse for din bedrift.

 • Ikke skyt i blinde! Hvordan treffe målgruppen med riktig budskap til riktig tid?

  “Riktig budskap til riktig målgruppe til riktig tid” er lettere sagt enn gjort. For hva skjer når du skal nå ut til eksisterende kunder og nye kunder, fokusere på konvertering og trafikk og bygge merkevare? Det blir krøll og du styrer kampanjene dine som en jeger som skyter spurv med hagle. Du gjør det vanskelig for deg selv. Vi har derfor invitert tre kloke karer til å hjelpe deg å treffe blink.

 • Slik jobber du ‘always on’ med PR! // McDonald’s

  Please skriv om merket mitt!

  Alle markedsføreres våte drøm er å få et stort, ubetalt oppslag i en troverdig avis. Noen klarer det gang på gang. Er det ofte flaks eller ligger det et systematisk arbeid bak?

  Vi får besøk av Veronika Skagestad, kommunikasjonssjef i McDonald’s Norge og Jan Ottesen, leder for samfunns- og myndighetskontakt, Gambit H+K. 

  Velkommen!

 • Fullbooket! MFO Kurs: Kreativ innholdsproduksjon på Facebook/Instagram

  Dette kurset er nå dessverre fullbooket.

  For å få oppmerksomhet i sosiale medier er det viktig å lage godt innhold som betyr noe folk. Du må være en god innholdsprodusent. Dette er derfor et praktisk kurs der du lærer hvordan du ved enkle triks kan lage godt innhold til både Facebook og Instagram slik at du skinner gjennom støyen i sosiale medier. Du vil lære mer om de ulike mulighetene som finnes, få oversikt over hva som fungerer og hva som ikke fungerer, samt konkrete verktøy slik at du kan starte allerede dagen etter med en forfrisket innholdstrategi. Og det beste av alt; alle eksempler og råd er basert på bedriftene og bransjene som er representert i salen. 

 • MFO Kanalbattle 2018 – Hvem skal få penga våre i 2019?

  Kanalbattle er et nytt MFO-konsept hvor 10 utvalgte talspersoner fra de viktigste kanalene i Norge blir utfordret til å svare på det alle markedsførere lurer på; «Hvorfor skal vi bruke penga våre på deg i 2019?»

  Friskusen Morten Hegseth fra VGTV leder oss gjennom morgenen.

 • Kundereisen: Få en 360° forståelse av merkevaren din

  Det har aldri eksistert så mange kontaktpunkter mellom kunder og merkevarer som i dag. Konkurransen er beintøff og de som vinner er de som klarer å optimalisere kundereisen i alle ledd, og ikke bare innfri, men også overgå kundens forventninger. Men hvordan kommer du deg dit og hva må du passe på?

 • Facebook: Historiefortelling og siste nytt

  Facebook er fremdeles den mest populære markedsføringskanalen i vår bransje. Men selvom Facer’n er på alles lepper, kan det være vanskelig å henge med i svingene hva gjelder best practices. Hvert halvår har vi i MFO derfor som mål å oppdatere våre medlemmer på nettopp dette. Fredag den 25.05 har vi invitert Tone Angsund og Thea Helgeland fra McCann til MFO-scenen. De vil ta for seg kreativt innhold og god historiefortelling, samt innsikt og råd om det siste nye fra Facebook selv. Frokostmøtet passer for alle.

   

 • Kreativ med Programmatisk

  «Programmatic» har gått fra å være et buzzord som skapte panikk til å blitt en fast del av annonsører og mediebyråers taktikk. Men programmatiske kjøp er fremdeles en kompleks sfære for mange, og for å kunne være kreativ som annonsør må du vite om både mulighetene og fallgruvene. Vi har derfor hentet inn Thomas Johansen, Digital Direktør i PHD, som på dette frokostmøtet nettopp vil guide deg gjennom programmatisk-universet, med et spesielt fokus på hvordan data kan bidra til bedre resultater og hvordan du bør tenke rundt KPIer. Thomas vil også gi deg innsikt om hvordan to av PHD sine største kunder og Norges største annonsører jobber med programmatisk i det daglige.

   

 • MFO CASE 2018 – Det beste av norsk markedsføring!

  MFO CASE er et halvdagsarrangement for deg som ønsker faglig påfyll og inspirasjon innen merkevarebygging og markedsføring.

  Hvilke merkevarer har utmerket seg i året som har gått? Vi har samlet mer enn ti selskaper som skal presentere noen av de nyeste og beste markedsføringsjobbene i Norge.

 • Effektiv reklame: Slik jobber de beste markedsførerne

  Kravene til effektmåling i markedsføringsbransjen er skjerpet. Hvilken kompetanse om data og metode trenger du egentlig? Finnes det en universell oppskrift på effektiv reklame? Og må en markedsfører også være litt matematiker? Vi i MFO dedikerer nå et helt frokostmøte til det litt skumle, men o så viktige markedsplan-ordet «effekt»!

 • La oss snakke (litt mer) om GDPR!

  Du har satt deg sånn halvveis inn i temaet, men har ikke helt forstått hva konkret du må gjøre. Frykt ikke – MFO tar luften ut av ballongen. I høst arrangerte vi et vellykket frokostmøte om GDPR og nå kommer oppfølgeren. Sammen med Torgeir Waterhouse fra IKT Norge og Gullik Gundersen fra Datatilsynet tar vi temaet ett skritt lenger til konkrete tiltak som markedsføreren må sette i verk. Og det beste av alt: vi baserer tiltakene på de bedriftene som er i salen!

 • (Utgått event) Facing the future: Forbrukertrender 2018!

  Få en pangstart på det nye året! Victoria Foster gir deg forbrukertrendene som vil inspirere deg og din merkevare i 2018 og årene fremover. Dette foredraget tar for seg funnene fra Trendwatching 2018s rapport og kommer til å vise deg i hvilken retning forbrukerens forventninger går. Samtidig får du vite hvordan du kan holde deg et skritt foran ved å lære av de beste på innovasjon over hele verden.

 • (Utgått event) MFO Bransjepuls: Markedsføreren i 2018

  CA$H & KOMPETANSE:

  MFO gjentar suksessen og kickstarter 2018 med å stille to evigunge spørsmål:
  Hvordan skal du bruke penga i 2018, og hvilken kompetanse må du ha på plass?
  Sammen med spennende stemmer fra bransjen og markedsførere i salen jakter vi de gode svarene. Konferansier er Louise Fuchs (Driftsdirektør i United Influencers International

  Velkommen til lettbeint paneldebatt for alle markedsførere  + Årets første mingling i baren!

 • Hvem faila og hvem naila i 2017?

  På vårt siste frokostmøte før jul gir vi deg derfor en humoristisk markedsføringskavalkade med et veldig skrått skråblikk. Noen ganger er det godt å få et nytt perspektiv på ting. Og hvem er vel bedre til å gi bransjen vår både ris og ros enn VG-duoen Harm og Hegseth? Kanskje du lærer noe nytt, kanskje dette er nettopp det du trenger midt i julestria, og kanskje du også får dratt litt på smilebåndene – kanskje helt inn i 2018?

 • GDPR og markedsføreren – er du klar?!

  Som markedsfører er du neppe alene om å være usikker på konsekvensene av de nye personvernreglene. Slapp av – sammen med MediaCom, Datatilsynet og IKT Norge bruker vi et helt frokostmøte på å fortelle deg akkurat det du trenger å vite om GDPR – spesielt tilpasset markedsføreren!

 • Snapchat! Uten filter.

  Det begynte med hundeører og blomsterkranser for selfie-dronningene, men har vokst frem som en av de mest spennende markedsføringskanalene for annonsører. Vi snakker om sagnomsuste Snapchat. Men hvilke muligheter ligger egentlig i kanalen, hva er den beste strategien, og fungerer virkelig markedsføringsstunt som «Team Erna»-filteret?

 • MFO Kurs med APSIS: Effektiv bruk av e-post som markedsføringskanal

  Digital markedsføring er i konstant utvikling. Det kommer stadig flere kanaler og verktøy til, og det er lett å gå seg vill i jungelen.
  Likevel er det en av de eldste kanalene som også fanger de nyeste kundene best – nemlig e-postmarkedsføring.

 • Slik lykkes du med Facebook video og Instagram som kanal!

  MFO har utfordret performance byrået OMG til å få noen av sine dyktigste rådgivere innenfor sosiale medier til å dele sine beste tips og erfaringer innenfor video på Facebook og bruk av Instagram som kanal.

  Når vi vet at mer enn 90 % av alt videoinnhold på Facebook blir konsumert på mobil, så bør dette legge sterke føringer for innholdsproduksjon. Vet du hvilke formater som «spiller» best? Har du laget flotte innlegg på Facebook og Instagram og ikke fått økt salg eller flere kunder? Vet du hvilke unike muligheter som finnes for målretting? Hvis ikke bør du komme på dette frokostseminaret.

 • Survival of the fittest: Markedsføring fra gründernes perspektiv

  De som står bak det siste nye må være mer kreativ enn oss andre – nå vil de dele sin kunnskap med dere! 

  For gründerselskaper er effektiv markedsføring kritisk fra første dag – både for å få oppmerksomhet rundt ideen sin og for å skape en inntektsstrøm å vokse på. Vi har invitert Inzpire.me, HOLD og FlowMotion som skal fortelle oss hvordan de har tenkt helt nytt for å bryte gjennom i sine markeder.

 • Hubspot – Innhold som selger seg selv: Forstå inbound marketing

  Hvor synlig er du egentlig på nett? Har du kontroll over søkeordene som gjelder akkurat for din bransje? Hvilken plan har du for bloggen din? Hvordan behandler du de som blir sendt inn på siden din – er det faktisk enkelt nok å kjøpe produktet? Og til slutt – gir du en like bra oppfølging med det du nå vet om kunden din?

 • Kahoot! 1 milliard spillere – 100% organisk vekst

  Vi får besøk av global leder for digitalmarkedsføring i Kahoot!, Agnete Tøien Pedersen. På dette frokostmøtet skal hun fortelle om hvordan Kahoot! har kommet dit de er uten å bruke en eneste krone på markedsføring så langt, 100% organisk vekst gjennom smart merkevarebygging og organisk innhold. Vi spiller Kahoot! og ønsker hverandre god sommer!

 • SEO og Google analytics – Innføring i bruk av tall og verktøy! (Utsolgt)

  I en verden der nesten alt kan måles blir det raskt ”information overload” når man ikke vet hvilke tall og verktøy man skal ha kontroll på. På dette kurset lærer du akkurat det du trenger å vite om både tall, verktøy og strategi. 

 • Facebook: Fang oppmerksomheten! Innhold i et mobilt landskap

  Martine og Christian fra Facebook jobber med hvordan norske annonsører kan utnytte mulighetene på Facebook, Instagram og Audience network for å skape skalerbar, mer relevant og effektiv markedsføring. Den 12. mai kommer de med de rykende ferske råd og tips til oss! Dette må du ikke gå glipp av!

 • Snapchat og digital brukeradferd: Hvordan når vi kidsa?

  Vi deler dette frokostmøtet i to og gir ordet til Lina og Sindre! I hvert sitt foredrag skal de gi oss bedre innsikt i den yngre målgruppes språk og brukeradferd på Snapchat og andre digitale flater.

 • MFO CASE – Det beste av norsk markedsføring

  MFO CASE er et halvdagsarrangement for deg som ønsker faglig påfyll og inspirasjon. Hvilke merkevarer har utmerket seg i året som har gått? Vi har samlet mer enn tolv selskaper og merkevarer som skal presentere noen av de nyeste og beste markedsføringsjobbene i Norge. Vi deler også ut den gjeve prisen Årets Markedsfører 2016 i samarbeid med Markedsforbundet, BI og Kampanje, hvor flere av de nominerte også vil presentere sitt arbeid.

 • VGTV – Online video i din mediemix!

  Annonsering i online video utvikler seg stadig med nye formater og egenskaper. På dette frokosmøtet vil du få presentert de ulike mulighetene sammen med caser og eksempler på hva du som markedfører burde tenke på og hvordan du skal bruke online video i mediemiksen, for å oppnå best mulig effekt.

 • BRANDS! New Responsibilities

 • MFO Bransjetrend: Markedsføreren i 2017

 • Slik når du fremtidens kunder i dag – fra Googles perspektiv

  Byråer og kunder skriker etter folk som kan tall og statistikk. Flere store konsulentselskaper ruster seg nå i jakten etter mediekronene ved å skape egne digitale avdelinger, og forventningene til hva vi som markedsførere skal kunne er større enn noen gang. Er det egentlig så komplisert? Hanne-Lene Dahlgren fra Google vil ta oss igjennom hva de mener at alle markedsførere må kunne i 2016.

 • MFO Kurs – Hvordan lykkes med Youtube og video i din mediamiks?

  Velkommen til MFO Kurs 30. November! YouTube er i dag verdens største videoplattform, med millionvis av kanaler og det lastes opp mer enn ca 400 timer nytt videoinnhold hvert eneste minutt. Hvordan kan du klare å lage videoinnhold som skaper oppmerksomhet og engasjement for ditt publikum?

 • Dette må du kunne om virtual reality (VR) og utvidet virkelighet (AR), og slik bruker du det med suksess

 • Tjenestedesign og innovasjon: Making the brand the experience and the experience the brand

  Service design and service innovation started out as buzz words, but have now become integrated in many business models. Increasingly companies are employing service designers to develop improved services, always from the customers point of view. It is safe to say that we are now truly living in a service economy that is becoming more and more experience-centric.

 • Don’t bore us get to the chorus – Hvordan fange oppmerksomheten i en feed full av støy!

 • MFO Case til frokost: Suksess i sosiale medier!

  Møt Flytoget, Q-Meieriene og Paradise Hotel!
  Flytoget tar en større samfunnsrolle, Q-Meieriene samler helt nye forbrukerideer og skamløse Paradise Hotel engasjerer med skreddersydd innhold. Bli med bak kulissene hos tre av Norges beste merker på SoMe!

 • «Don’t think the way they do»

  Velkommen til et skikkelig friskt pust fra MFO! Sigurd Granmark er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere og den 9. september kommer han til oss med sitt splitter nye foredrag!

 • SKAM: Hvordan NRK traff ‘den umulige målgruppen’ – og resten av Norge

 • MFO x MESH Summer Party

  MESH and MFO invites all members for a joint summer party in the spirit of building bridges across industries. Because startups and marketing should go hand in hand, we are very happy to bring together these two great communities and take the networking to the next level. Closed Party – Free entry – Limited tickets

 • Hva kan du lære av merkevaren Norge?

 • Effektiv markedsføring på Facebook: Dette må du kunne i 2016 (Utsolgt)

 • Slik når du Youtube-generasjonen og mestrer endringen i media

  De tradisjonelle mediekanalene blir utfordret på stadig nye fronter. Spesielt gjelder det i den yngre målgruppen. Det er lenge siden de unge begynte med AdBlock på nett og annonseblokkering sprer seg til stadig nye målgrupper.

  I dette foredraget får du oversikt over hva som er status hos den ynge generasjonen, og de utfordringene og mulighetene som finnes.

 • Årets Markedsfører

 • (Utgått event) Trendwatching presenterer: De 6 viktigste forbrukertrendene i 2016

  Dette er foredraget du ikke kan gå glipp av. Få en pangstart på det nye året! Victoria Foster gir deg 6 forbrukertrender som vil inspirere deg og din merkevare i 2016 og årene fremover.

  Etter frokostmøtet holder Victoria Foster en eksklusiv work shop. Les mer om dette nedenfor. Her tar vi kun imot 35 påmeldinger, så vær rask!

 • Slik blir du en leder som booster prestasjoner og arbeidsmiljøet

  Så hva slags lederskap skal man utvikle på operativt nivå for å hente ut dette potensialet på best mulig måte? Dette spørsmålene får du svar på under Alf Inge Cleve-Stiansens foredrag. Alf Inge er grunnlegger, daglig leder og trener i selskapet Leading Edge.

 • Sannheten om innholdsmarkedsføring: To problemer, fem årsaker og en løsning

  Ove Dalen gir deg en klar strategi for innholdsjobbingen, og viser deg hvilke grep du skal ta for å øke kvaliteten på innholdet ditt.

 • Konvertering til kjøp – hvor ligger veksten for dagens retailere?

  – Det du fokuserer på, blir du bedre på. Da gjelder det å fokusere på de riktige oppgavene. Innsikt + action = VEKST, sier Thomas Ingebrigtsen.

 • Men hvordan vet vi at det funker? Måling av effekt på tvers av digitale kanaler.

  Direktør i ESV Dinamo, Bente Sollid Storehaug, lærer deg hva du bør måle, hvordan du måler og hvordan måling kan bidra til å synliggjøre vekst på bunnlinjen.

 • Trafikk eller publikum? Hvorfor du bør inkludere bloggere i marketingmiksen

  DETTE ARRANGEMENTET ER NÅ LUKKET. NESTE FROKOSTMØTE ER 11/09.